Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

thuiswinkel-transparent

Beveiligingscamera – PTZ Dome camera – QHD 2K – Sony 5MP

565,00 466,94 excl. btw
565,00 466,94 excl. btw
Op voorraad - Voor 21:00 uur besteld = zelfde dag verstuurd
Bekijken in showroom? Maak dan een afspraak

Krijg hulp van een van onze experts

Dutch Security Systems heeft meer dan 25 jaar ervaring en geen uitdaging staat ons in de weg. Wij staan continu voor u klaar en wij helpen u graag verder met gratis advies op maat.

Offerte aanvragen

Over deze PTZ dome camera

U kunt uw huidige systeem van Dutch Security Systems uitbreiden met deze dome camera. Alle type camera’s zijn te combineren op elk systeem van Dutch Security Systems.

360 graden rondkijken

100 meter inzoomen

Plug & Play

Eenvoudige installatie

Alleen maar één netwerkkabel nodig per camera.

Een professionele & zeer hoogwaardige PTZ beveiligingscamera die ook nog eens zeer eenvoudig aan te sluiten is. Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat iedereen met de meest minimale technische kennis dit zelf aan kan sluiten. U hoeft enkel de camera op de juiste plek te bevestigen, de stekkers erin te klikken en u heeft direct een werkend systeem. Dit camerasysteem werkt met PoE (Power over Ethernet). U heeft per camera maar één netwerkkabel nodig die u aansluit op de recorder. Zowel beeldoverdracht vanuit de camera als voeding vanuit de recorder lopen via deze netwerkkabel.

Rondkijken

Kijk 360 graden rond. Of laat de camera dit zelf doen.

Met deze PTZ dome beveiligingscamera kunt u 360 graden rondkijken. Van links naar rechts en van boven naar onder. Dit kunt u zelf handmatig doen of u kunt een route instellen voor de camera, zodat de PTZ dome beveiligingscamera zelf rond gaat kijken. De camera heeft een vaste kijkhoek van 75 graden, maar omdat de camera volledig roteerbaar is, kunt u 360 graden rondkijken.

Zoomfunctie

Bekijk tot in detail wat er verderop gebeurd. Tot 100 meter afstand.

Als u een groot oppervlak wilt bewaken dan wilt u ook de verte dichterbij kunnen brengen. 100 meter haar- en haarscherp inzoomen en alles tot in de kleinste details kunnen zien is een koud kunstje met deze beveiligingscamera. Wanneer u inzoomt, stel de beveiligingscamera zichzelf daarna helemaal scherp in een fractie van een seconde.

Volgsysteem

Volg de personen & voertuigen op uw terrein. Geheel automatisch.

Wanneer er een persoon of voertuig uw terrein betreed, kan het zeer gewenst zijn om deze te blijven volgen. De beveiligingscamera kan 360 graden mee bewegen met personenen en voertuigen. Door heel eenvoudig deze functie in te schakelen kan de camera dit volledig zelf automatisch doen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iets ongezien blijft.

Beeldkwaliteit

Haarscherpe beeldkwaliteit in QHD 2K - Sony 5MP.

Deze 5 Megapixel dome beveiligingscamera produceert QHD – 2K beelden wat 2.5X scherper is dan FullHD. Elk beeld wordt perfect vastgelegd met volledig behoudt van natuurlijke kleuren. De 2.8mm Sony 5MP QHD 2K lens zorgt ervoor dat u een haar- en haarscherp zicht heeft en dat de beelden nooit onder- of overbelicht zijn. Personen of voertuigen zullen ten allen tijden goed herkenbaar zijn en u ziet altijd precies wat er gebeurt.

Nachtzicht

Want in het donker wilt u ook alles herkenbaar hebben. Zelfs tot 100 meter ver.

Wanneer het donker wordt schakelt deze dome beveiligingscamera met geluidsopname en fenomenale QHD-2K Sony 5MP lens, automatisch over op nachtzicht. De door de slimme infraroodtechnologie past de dome camera zich moeiteloos aan elke situatie aan. De sensor detecteert personen, gezichten en voertuigen en past daarbij de lichtsterkte automatisch aan, waardoor de beelden altijd van zeer goede kwaliteit zijn. (de infraroodsensor is met het blote oog vanaf afstand niet zichtbaar voor (ongewenste) personen)

Beveiligingscamera geluidsopname
Geluidsopname

Hoor alles wat u wilt weten...

Deze PTZ dome beveiligingscamera heeft een ingebouwde microfoon, zodat u niet alleen alles kunt zien, maar ook alles kunt horen. De geluidsopname wordt tegelijk opgenomen met de beelden. Alles wat zich binnen een straal van 30 meter rondom de camera afspeelt wordt in topkwaliteit opgenomen.

AI-Technologie

Privacy zones & veel slimme opnamefuncties.

Door het instellen van een privacy masker kunt u delen van het beeld afdekken waar bijvoorbeeld het terrein van uw buren zichtbaar is. De slimme functies zijn: lijnovergang detectie, rondhangende personen detecteren, gezichtsherkenning, persoonsherkenning, indringersdetectie, voertuigdetectie, etc. Dit zeer intelligente systeem met AI-Technologie voorziet u van alles wat u nodig heeft.

PTZ Dome camera PTZ Dome camera

Pan, tilt, zoom & volg personen of voertuigen.

De ptz dome beveiligingscamera uit de beveiligingscamera set is uitermate geschikt voor buiten en binnen. Kan zowel aan plafond als aan de wand gemonteerd worden en is gemaakt van gehard aluminium. De behuizing heeft een IP66 gradatie en is volledig waterdicht- en stofdicht. Door het robuuste design valt deze camera goed.

Garantie & levenslange gratis ondersteuning

Bij aankoop van uw nieuwe camerabeveiliging set krijgt u van ons altijd 2 jaar fabrieksgarantie op de bestelde producten. Wij staan 100% garant voor de camerasystemen die wij aanbieden en daarbij bieden wij u levenslange gratis technische ondersteuning. Onze producten en klantenservice worden gemiddeld beoordeeld met een 9,7! Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

Camerasysteem laten installeren door ons?

Wilt u toch liever de installatie van uw nieuwe systeem uit handen geven, dan kunnen wij u daarbij volledig ontzorgen. Ons zeer ervaren montage team of een van de bij ons aangesloten installateurs kunnen vaak al binnen 5 dagen uw nieuwe systeem bij u komen installeren. Neem contact op voor meer informatie.

De koffie staat voor u klaar

Maak een showroom afspraak

Als u onze systemen wilt bekijken met een bijbehorende uitleg, dan kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij zijn elke dag geopend.

Maak een afspraak

Volg ons op:

Vandaag geopend van 08:00 - 21:00 uur

072 202 9024