Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen jullie camera's?

Wat is het verschil tussen een Dome en Bullet camera?

Dome en Bullet camera’s zijn 2 typen camera’s die veel gebruikt worden in de beveiligingswereld. De naam van de bullet camera zegt al veel over zijn kogelvormige uiterlijk. Buiten het uiterlijk om zijn er nog een aantal verschillen.

 

Een dome camera is de meest gebruikte camera en is zowel horizontaal als verticaal te bevestigen en makkelijk af te stellen. Door zijn subtiele uiterlijk is deze camera wat makkelijker onopvallend te plaatsen. Dome camera’s worden zowel buiten als binnen veel gebruikt.

 

Een bullet camera is zowel horizontaal als verticaal te bevestigen, maar heeft als nadeel dat deze makkelijker te saboteren is dan een dome camera. Het uiterlijk van de bullet camera heeft vaak een wat meer afschrikwekkende werking, omdat hij wat meer opvalt.

Wat is het verschil tussen QHD 2K - 5MP en UltraHD 4K - 8MP?

Het is verschil hierin zit hem in de helderheid van de beeldkwaliteit zowel overdag als in de nacht.

 

UltraHD 4K – 8MP

Briljante beeldkwaliteit zowel overdag als in de nacht. Dit is de hoogst mogelijke beeldkwaliteit die er in de beveiligingswereld beschikbaar is. Voor als alleen het allerbeste goed genoeg is voor u! Zowel op korte afstand als lange afstand stijgt deze beeldkwaliteit overal boven uit. UltraHD 4K is 4X scherper dan FullHD.

 

QHD 2K – 5MP

Uitmuntende beeldkwaliteit, waarbij elk beeld wordt vastgelegd in zijn natuurlijke kleuren. U zit in de basis ten alle tijden goed met deze beeldkwaliteit en u bent verzekerd van haar- en haarscherpe beelden. QHD 2K – 5MP is 2,5X scherper dan FullHD.

Wat is het verschil tussen de Dome camera QHD 2K - 5MP en de Audio Dome camera QHD 2K - 5MP?

Hieronder beschrijven wij de verschillen.

 

Audio Dome camera – QHD 2K – 5MP (aanbevolen voor u)

Dit type camera stelt zichzelf helemaal scherp en heeft een grote kijkhoek van 107 graden, waarmee u ziet wat u wilt zien. Deze camera heeft ook geluidsopname, waarmee (stem)geluiden binnen een straal van minimaal 10 meter kraakhelder worden opgenomen. De camera heeft een subtiel en elegant design en een formaat van 10cm x 9,5cm.

 

Dome camera – QHD 2K – 5MP

Dit type camera heeft een kijkhoek van 102 graden en moet soms handmatig nog een klein beetje extra scherp gesteld worden. Het scherpstellen is zeer eenvoudig. Het formaat van de camera is 13cm x 10cm.

Wat is het verschil tussen een bekabelde beveiligingscamera en een draadloze beveiligingscamera?

Bekabelde beveiligingscamera:

Een bekabelde beveiligingscamera dient met een UTP netwerkkabel aangesloten te worden op de recorder of eventueel een PoE switch. Zowel voeding als beeldoverdracht lopen via deze netwerkkabel.

 

Draadloze beveiligingscamera:

Een draadloze beveiligingscamera dient aangesloten te worden met een PoE powerline adapter op een stopcontact en niet direct op de recorder. Via het stroomnetwerk wordt zowel voeding als beeldoverdracht verzonden.

Adviseren jullie QHD 2K of UltraHD 4K?

Onze keuze voor u zal altijd uitgaan naar UltraHD 4K – 8MP camera’s, om u te voorzien van de hoogst mogelijke beeldkwaliteit die er momenteel te vinden is in de beveiligingwereld. Hiermee bent u helemaal klaar voor de toekomst.

 

Wij kunnen u ook met een gerust de QHD 2K – 5MP camera’s aanraden, voor als u ook genoegen neemt met ietsje minder. U zit in de basis ten alle tijden goed bij ons kwa beeldkwaliteit. Ook QHD 2K is fenomenale beeldkwaliteit.

Kan ik meerdere typen camera's met elkaar combineren?

Al onze beveiligingscamera’s zijn met elkaar te combineren. Zowel Dome als bullet camera’s, als camera’s met of zonder geluidsopname en eveneens camera’s met verschillende beeldkwaliteit of draadloos en bekabeld in combinatie.

Bekabeld beveiligingscamera systeem

Kan ik dit zelf aansluiten?

Ruim 95% van onze klanten heeft nog nooit zelf een bekabeld beveiligingscamera systeem aangesloten en toch sluiten zij onze systemen helemaal zelf aan! Plug & Play. Wij leiden u doormiddel van onze handleiding er stap voor stap doorheen.

 

Indien u toch wat hulp op afstand nodig heeft dan staan wij 7 dagen per week voor u klaar om u te ondersteunen waar nodig.

Hoe werkt een bekabeld camerasysteem?

Plug & Play bekabeld aansluiten (PoE – Power over Ethernet)

 

U heeft geen stroompunten nodig voor een bekabeld beveiligingscamera systeem. Via 1 utp netwerkkabel worden de camera’s voorzien van data en voeding tegelijk. De bekabelde systemen met PoE (Power over Ethernet) zijn ten alle tijden de meeste betrouwbare en stabiele vorm van aansluiten.

 

Door het eenvoudige plug & play concept, hoeft u alleen uw camera aan te sluiten op de opnamerecorder met 1 utp netwerkkabel. Via deze netwerkkabel worden de beelden vanaf de camera verzonden naar de opnamerecorder en voorziet de recorder de camera van voeding. Wanneer de camera’s zijn aangesloten op de opnamerecorder beginnen deze gelijk met opnemen. Plug & Play.

Tot welke afstand kan ik een netwerkkabel aansluiten?

U kunt tot 100 meter kabel per camera aansluiten op de NVR. Als u een langere kabel aan wilt sluiten dan kan dit, maar dan dient er een extra PoE switch tussen de recorder en camera te komen.

Kan ik langere kabels op maat krijgen?

Dit kan zeker. Wij kunnen alle lengte voor u op maat maken of u kunt een zelfmontage kit bij ons bestellen zodat u uw eigen kabels eenvoudig op maat kunt maken.

Kan ik bekabeld en draadloos met elkaar combineren op hetzelfde systeem?

Ja zeker, u kunt ten alle tijden een combinatie van bekabelde beveiligingscamera’s en draadloze beveiligingscamera’s integreren op uw systeem volgens ons Plug & Play concept.

Kan ik ook camera's op een PoE Switch aansluiten?

Ja, dit kan. Zolang de PoE Switch is gekoppeld aan de NVR, dan kunt u op de PoE switch uw camera’s aansluiten. Dit kan handig zijn als u niet de mogelijkheid heeft om overal bekabeling aan te leggen, maar wel makkelijk bekabeling naar een switch op een centrale plek kunt krijgen.

Draadloos beveiligingscamera systeem

Kan ik dit zelf aansluiten?

Ruim 95% van onze klanten heeft nog nooit zelf een draadloos beveiligingscamera systeem aangesloten en toch sluiten zij onze systemen helemaal zelf aan! Plug & Play. Wij leiden u doormiddel van onze handleiding er stap voor stap doorheen.

Indien u toch wat hulp op afstand nodig heeft dan staan wij 7 dagen per week voor u klaar om u te ondersteunen waar nodig.

Hoe werkt een draadloos camerasysteem?

Plug & Play draadloos aansluiten (PoE – Power over Ethernet)

 

Onze draadloze systemen bestaan uit een opnamerecorder, camera’s en PoE Powerline adapters. De beelden worden niet door de lucht verzonden, zoals bij WiFi, maar lopen via uw bestaande stroomnet. Dit zorgt voor een zeer stabiele verbinding en doet geen enkele afbreuk aan de beeldkwaliteit.

 

Door het extreem eenvoudige plug & play concept hoeft u alleen uw camera aan te sluiten op een PoE Powerline adapter met een utp netwerkkabel op een geaard stopcontact.

 

De PoE Powerline adapter die op de camera aangesloten is, dient als zender via het stroomnet. Bij de opnamerecorder komt 1 PoE Powerline adapter die dient als de ontvanger over het stroomnet. Via uw stroomnet staan deze adapters met elkaar in verbinding en zorgen zij voor een zeer stabiele werking van uw beveiligingscamera systeem. Zodra de PoE adapters van de camera en recorder zijn aangesloten wordt u meteen voorzien van beelden en begint het systeem met opnemen. Plug & Play.

Werkt het over meerdere groepen en fasen?

Ja zeker, onze draadloze systemen werken over meerdere groepen en fasen, zo ook 3 fasen spanning. U kunt er van uit gaan dat onze draadloze systemen altijd zeer goed en stabiel werken als u de volgende regels aanhoudt:

 

1. Alle stopcontacten dienen zich achter dezelfde meterkast te bevinden.

2. Alle stopcontacten dienen geaard te zijn.

Heeft u meerdere meterkasten? Neem dan contact met ons op om u te laten adviseren door een van onze medewerkers.

Hoeveel meter bereik hebben de PoE Powerline adapters?

De PoE Powerline adapters hebben een bereik van maximaal 500 meter! Omdat deze verbinding maken via uw bestaande stroomnetwerk, zullen muren, plafonds e.d. geen invloed hebben op de kwaliteit van het bereik.

Waarom zit er een netwerkkabel bij een draadloos camerasysteem?

U hoeft geen overbodige bekabeling aan te leggen van camera naar recorder, maar enkel een korte netwerkkabel in de desbetreffende stekkeringang van de camera te klikken, waarna u het andere uiteinde in de ingang van de powerline adapter klikt, welke u in het stopcontact doet.

 

In tegenstelling tot WiFI waarbij het signaal door de lucht verzonden wordt en zeer afhankelijk is van een optimaal signaal, waardoor er nooit een volledige stabiele verbinding zal zijn wordt het signaal van onze draadoze camerasystemen via uw bestaande stroomnetwerk overgebracht en heeft u ten alle tijden een zeer stabiele en bovenal veilige verbinding

Kan ik bekabeld en draadloos met elkaar combineren op hetzelfde systeem?

Ja zeker, u kunt ten alle tijden een combinatie van bekabelde beveiligingscamera’s en draadloze beveiligingscamera’s integreren op uw systeem volgens ons Plug & Play concept.

Algemene informatie

Hebben jullie alles altijd op voorraad?

Ja, al onze producten zijn door onze grote voorraad altijd beschikbaar.

Wat zijn jullie levertijden?

Voor zowel Nederland als Belgie hebben wij een levertijd van 1 dag. Als u voor 21:00 besteld, dan versturen wij dezelfde dag nog uw bestelling.

Zijn er extra maandelijkse kosten?

Nee, er zijn geen extra maandelijkse kosten aan verbonden. U betaald bij ons een eenmalige aanschafprijs. Het gebruik van het systeem, app of andere software zijn kosteloos en blijven dat ook.

Hoe lang zit er garantie op jullie systemen?

U krijgt bij ons 2 jaar (24 maanden) wettelijke productgarantie.

Wat houd jullie levenslange gratis support op afstand in?

Onze levenslange gratis support op afstand houd in dat wij zolang u in het bezit bent van het camerasysteem u hulp kunnen bieden wanneer dat nodig is.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij hebben veel verschillende betaalmogelijkheden. Voor alle mogelijkheden klik u dan op de volgende link: Betaalopties

Wie is onze review partner?

Onze reviews worden verzameld door Feedback company. Lees hier meer over hoe zij deze reviews behandelen:

https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/policy-review-wetgeving/

Hoe gaan wij om met eventuele klachten of geschillen?

“Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U krijgt van ons binnen 1 werkdag na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).”

Systeem informatie

Kan ik een melding krijgen op mijn telefoon als er (ongewenste) beweging wordt gedetecteerd?

Ja, u kunt een push notificatie krijgen op uw telefoon of tablet, zodat u direct weet wanneer er (ongewenste) beweging is gedetecteerd.

Op hoeveel telefoons / tablets kan ik de app gebruiken?

U kunt met 100 gebruikers tegelijk gebruik maken van de app.

Kan ik overal waar ik ben de beelden bekijken?

Ja, u kunt overal ter wereld uw beelden live mee kijken of terugkijken en een melding ontvangen wanneer er (ongewenste) beweging wordt gedetecteerd.

Kan ik bewegingsdetectie instellen?

Ja, u kunt bewegingsdetectie, indringersdetectie en nog veel meer vormen van detectie instellen indien u dat wenst.

Kan ik een monitor of tv scherm aansluiten op het systeem?

Ja, u kunt met de bijgeleverde HDMI kabel een monitor of tv scherm aansluiten op de recorder. Zo kunt u het systeem ook bedienen en de beelden live bekijken of terugkijken.

Kan ik ook via mijn computer / laptop de beelden bekijken?

Ja dat kan, u kunt met uw windows of Mac eenvoudig uw beelden bekijken en eventuele instellingen doen.

Volg ons op:

Vandaag geopend van 08:00 - 21:00 uur

072 202 9024