Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Over ons

Dutch security systems was 6 jaar lang camerabeveiligingkopen.Nl, maar door onze ambities zijn wij overgestapt op een naam met meer body. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van camerabeveiliging.

Bij dutch security systems ontwikkelen wij zeer hoogwaardige camerabeveiliging die geschikt is voor particulieren en bedrijven. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector en beschikken wij over enorm veel specialistische kennis.

 

 

Wat kunt u van onze producten verwachten?

 

✅ professionele en zeer hoogwaardige camerabeveiliging t/m ultrahd 4k beeldkwaliteit

✅ plug & play installatie, zo eenvoudig dat iedereen het kan installeren

✅ hoogste kwaliteitseisen op basis van veiligheid en privacy

✅ zeer gebruiksvriendelijk

✅ uitermate geschikt voor particulieren en bedrijven

 

 

Wat kunt u van ons als bedrijf verwachten?

 

Net als de zeer hoogwaardige camerabeveiliging die wij aanbieden doet onze service daar niet voor onder. Wij streven er naar om u dag in dag uit de allerbeste service van het allerhoogste niveau te geven.

Wij zijn dan ook 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 – 22:00 uur via alle mogelijke kanalen, waaronder telefonisch, via whatsapp of de live chat op de website en natuurlijk ook per e-mail.

✅ 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 – 22:00 uur

✅ méér dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector

✅ een klantenservice waar je echt blij van wordt

✅ laagste prijsgarantie

✅ enorm veel specialistische kennis

 

 

Dutch security systems is altijd de beste keuze voor u!

 

Dutch security systems kwaliteitdat is wat wij u met volle overtuiging kunnen zeggen! Ons bedrijf streeft altijd naar het hoogst haalbare met betrekking tot de kwaliteit van onze camerabeveiliging, maar ook zeker onze service richting u.

Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat de installatie kinderlijk eenvoudig is en is gebaseerd op plug & play. Daarnaast is het ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk te bedienen.

Onze levenslange gratis klantenservice die u er bij de aanschaf van een product van dutch security system bij krijgt is van zo’n hoog niveau. Wij zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt en dat wij te allen tijde voor u klaar staan. Daar leven we voor!

 

 

In nederland ontworpen

 

Al jarenlang zijn wij bezig met het ontwikkelen van de meest hoogwaardige camerabeveiliging systemen op basis van sony componenten, zoals lenzen en chipsets. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in nederland. U koopt bij ons rechtstreeks van de maker en hier zit geen enkele importeur of wederverkoper meer tussen. Hierdoor kunnen wij u te alle tijden de laagste prijsgarantie garanderen en bent u verzekerd van de allernieuwste camerasystemen die klaar zijn voor de toekomst. Bij dutch security systems ontwikkelen we professionele en zeer hoogwaardige camerabeveiliging voor particulieren en bedrijven die het allerbeste willen!

 

 

Plug & play camerabeveiliging

Door jarenlange ervaring in het verkopen, aansluiten en ontwikkelen van camerabeveiliging hebben wij van complexe technieken een zeer eenvoudig plug & play camerabeveiliging systeem kunnen maken.

Plug & play wil zeggen dat u de camera’s alleen op hoeft te hangen, de kabels aan hoeft te sluiten en u heeft meteen een werkend systeem die direct begint met opnemen. Daarnaast kunt u heel simpel in het systeem uw eigen persoonlijke voorkeuren instellen ten behoeve van bijvoorbeeld bewegingsdetectie per camera, een privacy screen en nog veel meer functies die uitermate simpel in te stellen zijn. De plug & play camerabeveiliging systemen zijn zo ontwikkeld dat iedereen met een klein beetje technische kennis dit zelf makkelijk kan installeren!

 

 

Complete camerabeveiliging systemen

 

Alle camerabeveiliging systemen die u bij ons in de webwinkel ziet staan zijn volledig compleet. Deze zijn altijd voorzien van een netwerk video recorder (nvr), met harde schijf, hdmi kabel voor het koppelen aan een tv of monitor, internetkabel om de recorder aan uw modem te koppelen.

Verder horen daar natuurlijk de camera met bijbehorende kabel of adapter, een geweldige handleiding waar alles in staat en beveiligingsstickers zodat u uw (ongewenste) bezoekers kunt laten weten dat zij worden opgenomen bij.

Bij elk product in onze webwinkel staat precies aangegeven wat de complete inhoud van het pakket is. Indien u bijvoorbeeld een langere utp kabel nodigt heeft dan kunt u dit heel makkelijk wijzigen door op de daarvoor aangegeven knop te klikken en de juiste lengte kabel aan uw winkelwagen toe te voegen.

Mocht u zelf uw eigen systeem samenstellen via onze webwinkel en u vergeet per ongeluk iets noodzakelijks toe te voegen is om een compleet camerabeveiliging systeem te hebben dan zal u te alle tijden door ons daar over worden ingelicht, zodat we er samen met u voor zorgen dat u een compleet camerabeveiliging systeem geleverd krijgt.

 

 

Camerabeveiliging voor thuis of op uw bedrijf

 

Onze eigen of een van de bij ons aangesloten veb gecertificeerde installateurs kunnen de volledige installatie voor u uit handen nemen. Van kleine projecten vanaf één camera, tot de grote en meer complexe projecten zijn bij ons in goede handen. Neem gerust eens contact ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw nieuwe camerabeveiliging systeem.

 

Volg ons op:

Vandaag geopend van 08:00 - 21:00 uur

072 202 9024