Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Retourneren en annuleren

Retourneren van uw bestelling

U heeft recht op retourneren van een product binnen 14 dagen na levering van uw bestelling. U kunt in deze 14 dagen retourrecht uw retourzending uitsluitend bij ons aanmelden via onderstaand retourformulier. Het product kan uitsluitend onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Vul hieronder het retourformulier in. Voor meer informatie zie onderaan het retourformulier bij het kopje belangrijke informatie. Hier vind u ook een modelformulier voor herroeping. U kunt dus ons retourformulier gebruiken of het modelformulier voor herroeping.

 

Indien er sprake is van beschadigde en/of overkoopbaar verklaarde producten dan kan dit leiden tot een waardevermindering van maximaal het totale aankoopbedrag. De verzendkosten voor het retourneren van uw (deel)bestelling zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u van ons een bevestiging. Als wij uw retourzending gecontroleerd hebben en constateren dat deze in de juiste staat is, zullen wij overgaan naar het crediteren van uw aankoopbedrag. De terugbetaling van het aankoopbedrag geschiedt ten alle tijden binnen 5 dagen.

 

Annuleren van uw bestelling

U kunt altijd zonder enige opgave van reden uw bestelling kosteloos annuleren. Ons bestelproces is volledig geautomatiseerd om alles zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen.

 

Om deze reden is het van groot belang dat als u uw bestelling wilt annuleren, u zo snel mogelijk na het plaatsen van uw order contact met ons opneemt. Wij willen u graag vragen om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat een van onze medewerkers u dan direct te woord kan staan en kan helpen met het annuleren van uw bestelling.

 

Op het moment dat uw bestelling al is verzonden dan dient u het pakket bij levering aan de deur te weigeren. De vervoerder neemt het pakket dan weer mee en levert deze af bij ons. Indien wij een betaling van u hebben ontvangen van de geannuleerde bestelling, dan zullen wij na ontvangst en controle van de geannuleerde bestelling uiterlijk binnen 5 werkdagen het bedrag aan u crediteren.

 

Retouradres

Dutch security systems
De oude werf 44
1851 pw heiloo
Noord holland, nederland

Retourformulier (RMA)

  Belangrijke informatie

  Herroepingsrecht

  “U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (12754_modelformulier-ontbinding-herroeping-2014), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
  Gevolgen van de herroeping
  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

  Ons retouradres
  Dutch Security Systems
  De oude werf 44
  1851PW Heiloo
  T.a.v. Afdeling RMA

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”

  Volg ons op:

  Vandaag geopend van 08:00 - 21:00 uur

  072 202 9024