Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 20.000 klanten

Retourneren en annuleren

Retourneren van uw bestelling

U heeft recht op retourneren van een product binnen 14 dagen na levering van uw bestelling. U kunt in deze 14 dagen retourrecht uw retourzending uitsluitend bij ons aanmelden via onderstaand retourformulier. Het product kan uitsluitend ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Vul hieronder het retourformulier in.

 

Indien er sprake is van beschadigde en/of overkoopbaar verklaarde producten dan kan dit leiden tot een waardevermindering van maximaal het totale aankoopbedrag. De verzendkosten voor het retourneren van uw (deel)bestelling zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u van ons een bevestiging. Als wij uw retourzending gecontroleerd hebben en constateren dat deze in de juiste staat is, zullen wij overgaan naar het crediteren van uw aankoopbedrag. De terugbetaling van het aankoopbedrag geschiedt ten alle tijden binnen 5 dagen.

 

Annuleren van uw bestelling

U kunt altijd zonder enige opgave van reden uw bestelling kosteloos annuleren. Ons bestelproces is volledig geautomatiseerd om alles zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen.

 

Om deze reden is het van groot belang dat als u uw bestelling wilt annuleren, u zo snel mogelijk na het plaatsen van uw order contact met ons opneemt. Wij willen u graag vragen om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat een van onze medewerkers u dan direct te woord kan staan en kan helpen met het annuleren van uw bestelling.

 

Op het moment dat uw bestelling al is verzonden dan dient u het pakket bij levering aan de deur te weigeren. De vervoerder neemt het pakket dan weer mee en levert deze af bij ons. Indien wij een betaling van u hebben ontvangen van de geannuleerde bestelling, dan zullen wij na ontvangst en controle van de geannuleerde bestelling uiterlijk binnen 5 werkdagen het bedrag aan u crediteren.

 

Retouradres

Dutch security systems
De oude werf 44
1851 pw heiloo
Noord holland, nederland

Retourformulier (RMA)

    Volg ons op:

    7 dagen per week open van 08:00 - 22:00 uur

    072 202 9024