Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Meest verkochte beveiligingscamera's.

Nu met 10% korting. Meer dan 30.000 tevreden klanten gingen u voor.

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Dutch Security Systems was 6 jaar lang Camerabeveiligingkopen.nl, maar door onze ambities zijn wij overgestapt op een naam met meer body. Wij zijn de beveiligingscamera specialist van Nederland en België en wij hebben 15.000+ klanten voorzien van een beveiligingscamera systeem.

Bij Dutch Security Systems ontwikkelen wij zeer hoogwaardige camerabeveiliging die geschikt is voor particulieren en bedrijven. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector en beschikken wij over enorm veel specialistische kennis.

Daarom Dutch Security Systems

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van professionele en zeer hoogwaardige camerabeveiliging die ontwikkeld zijn op basis van de hoogste kwaliteitseisen omtrent veiligheid, privacy en gebruiksvriendelijkheid. Alle producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk van topkwaliteit.

Plug and play

Plug & Play

Een professioneel & zeer hoogwaardig camerasysteem die ook nog eens zeer eenvoudig aan te sluiten is. Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat iedereen met de meest minimale technische kennis dit zelf aan kan sluiten. U hoeft enkel de camera op de juiste plek te bevestigen, stekkers in te pluggen en u heeft direct een werkend systeem!

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Niemand houdt van onnodig teveel te betalen. Daarom garanderen wij bij Dutch Security Systems de laagste prijsgarantie op uw aankoop. Wij bieden u een zeer hoogwaardig product aan tegen een zeer scherpe prijs.

Levenslange service

Levenslange service

Onze levenslange gratis klantenservice die u erbij krijgt is van zo'n hoog niveau dat wij altijd zullen zorgen dat het u aan niks zal ontbreken en dat wij ten alle tijden voor u klaar zullen staan. Daar leven we voor! Daarnaast krijgt u altijd 2 jaar fabrieksgarantie op de door u bestelde producten.

Aankoopadvies nodig?

Bel 072 2029024 of laat ons u terugbellen wanneer het u uitkomt

Onze zeer ervaren beveiligingscamera experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven een advies die perfect past bij uw situatie.

Volg ons op:

Vandaag geopend van 08:00 - 21:00 uur

072 202 9024