Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

thuiswinkel-transparent

Harde schijf upgrade – 4TB (4000GB)

179,00 147,93 excl. btw
179,00 147,93 excl. btw
Op voorraad - Voor 21:00 uur besteld = zelfde dag verstuurd
Bekijken in showroom? Maak dan een afspraak

Krijg hulp van een van onze experts

Dutch Security Systems heeft meer dan 25 jaar ervaring en geen uitdaging staat ons in de weg. Wij staan continu voor u klaar en wij helpen u graag verder met gratis advies op maat.

Offerte aanvragen

Over deze upgrade

Wilt u de opnamecapaciteit van uw opnamerecorder upgraden, dan kunt u kiezen voor een uitbreiding naar 4 terrabyte. Wij monteren de harde schijf voor u in de opnamerecorder.

Geschikt om 24/7 geruisloos te functioneren

Door ons voor u ingebouwd in de NVR

Speciale surveillance harddrive

Garantie & levenslange gratis ondersteuning

Bij aankoop van uw nieuwe camerabeveiliging set krijgt u van ons altijd 2 jaar fabrieksgarantie op de bestelde producten. Wij staan 100% garant voor de camerasystemen die wij aanbieden en daarbij bieden wij u levenslange gratis technische ondersteuning. Onze producten en klantenservice worden gemiddeld beoordeeld met een 9,7! Bekijk hier wat klanten over ons zeggen.

Camerasysteem laten installeren door ons?

Wilt u toch liever de installatie van uw nieuwe systeem uit handen geven, dan kunnen wij u daarbij volledig ontzorgen. Ons zeer ervaren montage team of een van de bij ons aangesloten installateurs kunnen vaak al binnen 5 dagen uw nieuwe systeem bij u komen installeren. Neem contact op voor meer informatie.

De koffie staat voor u klaar

Maak een showroom afspraak

Als u onze systemen wilt bekijken met een bijbehorende uitleg, dan kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij zijn elke dag geopend.

Maak een afspraak

Volg ons op:

Vandaag geopend van 08:00 - 21:00 uur

072 202 9024