Ga naar de inhoud

Levenslange service

Laagste prijsgarantie

Vertrouwd door méér dan 30.000 klanten

Installatieservice

Wij kunnen de volledige installatie van uw camerasysteem verzorgen. Onze monteurs staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar. Vul hieronder het installatieformulier in en wij zorgen dat u binnen 2 uur een offerte op maat heeft. Mochten wij het noodzakelijk vinden om bij u langs te komen, zodat we aan de hand daarvan een passende offerte kunnen maken, dan hoort u dat van ons.

Installatie service

  Met installatieservice

  Beveiligingscamera laten installeren

  Installatieservice bij dutch security systemswilt u het monteren en installeren van een beveiligingscamera systeem liever aan een professional over laten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Het laten installeren van een beveiligingscamera kan voor u meerdere redenen hebben. Onze professionele installateurs ontzorgen u van het begin tot het einde. De installatie wordt zeer vakkundig, precies en volgens alle richtlijnen uitgevoerd. Alle bekabeling wordt zeer netjes weggewerkt, de beveiligingscamera’s worden naar uw persoonlijke voorkeuren ingesteld en de mobiele app wordt op uw smartphone geïnstalleerd. Wij zijn pas klaar als u 100% tevreden bent.

   

  De installatie van uw nieuwe beveiligingscamera systeem

  De eerste stap in dit proces is het aanleggen van de bekabeling. Nadat wij de bekabeling hebben aangelegd, zullen onze monteurs de beveiligingscamera’s gaan monteren op de met u afgesproken posities. De bekabeling is nu aangesloten op de beveiligingscamera’s, waarna wij nu de opnamerecorder op de juiste positie plaatsen en aansluiten. Zodra de opnamerecorder van stroom is voorzien, begint het systeem direct met opnemen. Onze monteurs gaan nu samen met u de beveiligingscamera’s instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Als dit is afgerond zullen wij de mobiele app op uw en/of meerdere smartphones installeren.

   

  Onze werkwijze

  Onze installateurs of de bij ons aangesloten installateurs gaan altijd uiterst netjes en schoon te werk. De nummer 1 prioriteit van ons, is dat uw woning of pand volledig naar uw wens wordt achtergelaten. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat u wordt voorzien van een professioneel en zeer hoogwaardig beveiligingscamera systeem, die tevens zeer eenvoudig in gebruik is en voorzien van de allerhoogste kwaliteitseisen op basis van data en privacy. De montage van het beveiligingscamera systeem bij u wordt door onze installateurs volledig gedocumenteerd, zodat onze klantenservice snel kan schakelen, wanneer u zelf ergens ondersteuning bij nodig heeft.

   

  Bekabelde of draadloze montage van beveiligingscamera’s

  Wij adviseren te alle tijden een bekabelde aansluiting voor uw nieuwe beveiligingscamera’s, omdat dit verreweg de meeste stabiele en betrouwbare manier van aansluiten is. Het kan zijn dat het vanwege bepaalde redenen niet mogelijk is om een volledig systeem of een deel van het camerasysteem te bekabelen. Als dat het geval is dan kunnen wij u met een gerust hart onze draadloze beveiligingscamera systemen aanraden. Vergeet wifi, want onze draadloze camerasystemen werken via uw bestaande stroomnet. Bij een draadloze aansluiting hoeven wij geen netwerkkabels aan te leggen door uw woning of pand heen.

   

  Neem contact op voor een passend advies over de installatie van uw beveiligingscamera’s

  Heeft u interesse in het laten installeren van beveiligingscamera’s? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan 7 dagen per week voor u klaar om u te voorzien van een passend advies, eventueel ook bij u op locatie.

  Volg ons op:

  Vandaag geopend van 08:00 - 21:00 uur

  072 202 9024